De juiste planningstool voor jouw organisatie

Workflow optimalisatie is een gestructureerde benadering om je bedrijfsprocessen te ontwerpen, analyseren en verbeteren om de gestelde doelen te bereiken. Gebruik van een workflow planningstool kan hierbij ondersteunen door processen te automatiseren. Dit leidt tot versnelde uitvoering van taken, kostenvermindering, toegenomen transparantie en een verhoogde prestatie van je onderneming.

In dit artikel verkennen we uitgebreid hoe je de optimale workflow planningstool kunt selecteren die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Er zijn op dit moment verschillende planningstools op de markt die bruikbaar zijn voor administratie- en accountantskantoren. De selectie van de juiste tool kan een uitdaging zijn. Als je de juiste tool aan het zoeken bent moet je met verschillende zaken rekening houden. In dit artikel zetten we de aandachtpunten op een rijtje, zodat jij een afgewogen keuze kan maken.

Budget

Wat is het budget voor de planningstool. Veel planningstools werken met een maandelijks bedrag en aansluitingskosten. Daarnaast worden er voor verschillende functionaliteiten extra abonnementskosten berekend. De kosten van Flow Monitor staan vast en er zijn geen verborgen kosten. Daarnaast kan je tot 2024 gratis gebruik maken van de tool.

Functies

Veel planningstools hebben verschillende onderdelen. Niet alle functies zullen gebruikt worden, echter moet je er wel voor betalen. Het is daarom raadzaam om na te gaan wat je onderneming écht nodig heeft, zodat je geen onzinnige kosten maakt. Flow Monitor is een eenvoudige tool zonder onzinnige functies. Hierdoor blijft het betaalbaar en eenvoudig in gebruik.

Gebruiksgemak

Het is belangrijk dat je direct gebruik kunt maken van de tool en dat werknemers er snel vertrouwd mee raken. Het is daarom goed om altijd eerst een demo aan te vragen en er zelf mee te werken. Zo kan je zelf ervaren of de tool werkbaar voor jou is. Via deze link kan je eenvoudig het gebruiksgemak van Flow Monitor ervaren.

Klantenservice

Werken met een nieuwe tool kan altijd een uitdaging zijn. Het kan daarom altijd raadzaam zijn om te onderzoeken of de klantenservice goed te bereiken is. Zo ben je verzekerd van goede hulp, mocht dit nodig zijn. De collega's van Flow Monitor zijn zowel via de telefoon als via de e-mail bereikbaar bij vragen.

Hardware eisen

Sommige tools hebben bepaalde hardware en software eisen of moeten geïntrigeerd worden met andere apps voordat ze bruikbaar zijn. Flow Monitor is eenvoudige via elke browser bruikbaar. Het enige wat nodig is, is een werkende internet verbinding.

Contact

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Flow Monitor? Onze collega's staan voor je klaar voor het geven van een persoonlijke demo, hierin kunnen we al je vragen beantwoorden. Mocht je niet kunnen wachten? Maak dan snel een demo account aan en ervaar Flow Monitor zelf.

Wil je deze slimme planner zelf ervaren?

Binnen 5 minuten is je account opgezet.

Wil je meer weten over deze slimme planner?

Neem dan nu contact op!

Bekijk ons ​​laatste

nieuws en artikelen

  • Alle berichten
  • Nieuws
  • Uncategorized
Workflows
In het streven naar een efficiëntere en foutloze boekhouding vormen geautomatiseerde processen en workflow management tools een onmisbare schakel.
Klant verhaal
In hedendaagse administratie- en accountancykantoren, waar de druk hoog is en deadlines constant veranderen, is het vinden van stabiliteit een uitdaging. Dit is het verhaal van velen, maar er is hoop!
digitalisering
In dit artikel lees je over de impact van digitalisering binnen de accountancy en administratiesector. Is digitalisering een kans of juist een uitdaging? Hoe kan Flow Monitor hierbij ondersteunen?
keuze juiste tool
het kiezen van de juiste planningstool voor jouw kantoor kan een uitdaging zijn. In dit artikel lees je over de verschillende onderwerpen waar je aan moet denken bij het kiezen van de juiste planningstool.
teamwork
Flow Monitor kan je helpen om de kunst van effectieve teamplanning te beheersen. Of je nu een klein team leidt of verantwoordelijk bent voor een grotere groep, vandaag zullen we je voorzien van waardevolle inzichten en praktische tips om je teamplanning te optimaliseren en samenwerking naar een hoger niveau te tillen.
implementatie work flow management
In dit artikel delen we tips en trucs om je te helpen bij het succesvol implementeren van een workflow management tool in je organisatie. Overtuigd dat een workflow management tool ook iets voor jou onderneming zou kunnen zijn? Flow Monitor is een nieuw gebruiksvriendelijk workflow management systeem, speciaal ontworpen voor accountant- en administratiekantoren.