Missie
Flowmonitor

Er zijn veel CRM- en workflow softwarepakketten op de markt. Maar geen enkele bleek geschikt voor AXP Adviseurs, een advies- en administratiekantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Het basisproces van een administratiekantoor bestaat uit jaarlijks repeterende werkzaamheden voor een aanzienlijk aantal klanten uitgevoerd door een beperkt aantal medewerkers.

FlowMonitor Taakbeheer

Klanttevredenheid kan alleen worden bereikt als het basisproces (van administratieve verwerking, via tussentijdse rapportages en jaarrekening tot aangifte) strak is geregeld en elke opvolgende taak in het proces, tijdig en volgens de kwaliteitsstandaarden wordt afgerond. Met FlowMonitor heeft AXP Adviseurs op een zeer gebruikersvriendelijke manier, grip op de processen. Inzicht in de status van elke actieve taak, per cliënt. We missen geen deadline meer.

Het is onze missie om FlowMonitor ook bij andere kantoren te introduceren als efficiënte oplossing voor het beheersen van het basisproces. 

FlowMonitor klanten overzicht

Onze visie

Wij geloven dat bij veel kleinere kantoren de kennis ontbreekt om grip op de planning te krijgen. Deze bedrijven zijn vaak te klein om ERP pakketten, workflow systemen of andere tools in te zetten, simpelweg omdat de kosten te hoog zijn of de systemen voor de relatief kleinere teams teveel overhead geven. Met Flowmonitor mis je nooit een deadline.

FlowMonitor wordt het mogelijk om op eenvoudige wijze efficiëncy te verhogen. En onze visie is dat het simpel moet zijn en blijven! Hiermee zorgen we voor een substantiële verbetering voor bedrijven doordat je als ondernemer niet meer achter de feiten aanloopt, maar in staat bent om problemen voor te zijn.

Wij willen een bijdrage leveren en helpen voorgoed afscheid te nemen van tools als Microsoft Excel en Google sheets voor de planning. Een team van zes enthousiaste personen staat voor ondernemende administratie- accountantskantoren klaar bij het ondersteunen van hun groei en uitdagingen.

Wil je deze slimme planner zelf ervaren?

Neem dan nu contact op!