Het verhaal achter Flow Monitor

Onze missie is duidelijk: Flow Monitor introduceren bij kantoren als dé efficiënte oplossing voor het beheersen van het basisproces. 

Accountants- en administratiekantoren verrichten jaarlijks voor veel cliënten, hetzelfde standaard proces, van administratieverwerking tot het samenstellen van jaarrekeningen en aangiften winstbelasting.

Maar het plannen en monitoren van de voortgang kan een uitdaging zijn, omdat deadlines voortdurend veranderen.

 

Het basisproces van een administratiekantoor bestaat uit jaarlijks repeterende werkzaamheden voor een aanzienlijk aantal klanten uitgevoerd door een beperkt aantal medewerkers.

Het is hoog tijd om grip te krijgen op dit bulkproces.

Om klanttevredenheid te waarborgen, is een strak georganiseerd basisproces essentieel, van administratieve verwerking tot tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en aangiftes. Met Flow Monitor hebben kantoren nu op een gebruiksvriendelijke manier volledige controle over deze processen. Flow Monitor geeft overzicht van alle openstaande taken en wie de verantwoording heeft over de taak. Dit geeft helder inzicht in de status van elke actieve taak per cliënt en zorgt voor vertrouwen dat er geen deadline meer gemist wordt. Advies- en administratie kantoren zullen profiteren van het inzicht wat Flow Monitor geeft.


Onze missie is daarom duidelijk: Flow Monitor introduceren bij kantoren als dé efficiënte oplossing voor het beheersen van het basisproces.

Onze visie

Wij geloven dat bij veel kleinere kantoren de tools ontbreken om grip op de planning te krijgen. Deze bedrijven zijn vaak te klein om ERP pakketten, workflow systemen of andere tools in te zetten. Niet alleen omdat de kosten vaak te hoog zijn maar ook omdat deze systemen vaak veel functies hebben die niet gebruikt worden.


Flow Monitor heeft alleen de functionaliteiten die echt gebruikt worden. Dit zorgt voor rust en overzicht en maakt het gemakkelijk in gebruik.

Het belangrijkste is voor ons is dat het simpel moet zijn en blijven! Flow Monitor maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze de efficiëntie te verhogen.


Door Flow Monitor kunnen ondernemers voorgoed afscheid te nemen van tools zoals Microsoft Excel en Google sheets voor de planning. Ons team met enthousiaste medewerkers staat voor ondernemende administratie- accountantskantoren klaar bij het ondersteunen van hun groei en uitdagingen.

Wil je deze slimme planner zelf ervaren?

Binnen 5 minuten is je account opgezet.

Wil je meer weten over deze slimme planner?

Neem dan nu contact op!