Het verhaal achter Flowmonitor

Er zijn veel CRM- en workflow softwarepakketten op de markt. Maar geen enkele bleek geschikt voor AXP Adviseurs, een advies- en administratiekantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Dus bouwde Thijs Kuperus van Softtech een nieuwe tool. Het basisproces van een administratiekantoor bestaat uit jaarlijks repeterende werkzaamheden voor een aanzienlijk aantal klanten uitgevoerd door een beperkt aantal medewerkers.

FlowMonitor Taakbeheer

Om klanttevredenheid te waarborgen, is een strak georganiseerd basisproces essentieel, van administratieve verwerking tot tussentijdse rapportages, jaarrekeningen en aangiftes. Met FlowMonitor heeft AXP Adviseurs nu op een gebruiksvriendelijke manier volledige controle over deze processen. Flowmonitor geeft AXP het overzicht van alle openstaande taken en wie de verantwoording heeft over de taak. We hebben helder inzicht in de status van elke actieve taak per cliënt en kunnen met vertrouwen zeggen dat we nooit meer een deadline missen. Wij denken dat andere advies- en administratie kantoren ook kunnen profiteren van het inzicht wat Flowmonitor geeft. 

 

Onze missie is daarom duidelijk: FlowMonitor introduceren bij andere kantoren als dé efficiënte oplossing voor het beheersen van het basisproces. 

FlowMonitor klanten overzicht

Onze visie

Wij geloven dat bij veel kleinere kantoren de tools ontbreken om grip op de planning te krijgen. Deze bedrijven zijn vaak te klein om ERP pakketten, workflow systemen of andere tools in te zetten. Niet alleen omdat de kosten vaak te hoog zijn maar ook omdat deze systemen vaak veel functies hebben die niet gebruikt worden. 

Flowmonitor heeft alleen de functionaliteiten die echt gebruikt worden. Dit zorgt voor rust en overzicht en maak 

Het belangrijkste is voor ons is dat het simpel moet zijn en blijven! FlowMonitor maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze de efficiëntie te verhogen. 

De collega’s van Flowmonitor willen andere ondernemers helpen voorgoed afscheid te nemen van tools zoals Microsoft Excel en Google sheets voor de planning. Een team van zes enthousiaste medewerkers staat voor ondernemende administratie- accountantskantoren klaar bij het ondersteunen van hun groei en uitdagingen.

Ervaringen

FlowMonitor zorgt ervoor dat ik een beter overzicht hebt van mijn taken. Ik kan in één overzicht zien wat ik nog moet doen, waardoor ik de dag beter kan inplannen. Taken blijven beter in beeld en ik kan zien bij wie van mijn collega’s de volgende stap in de workflow ligt. Flowmonitor is gemakkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat minder lijstjes hoeft bij te houden.


– Kees Schilperoord – AXP Adviseurs

Wil je deze slimme planner zelf ervaren?

Neem dan nu contact op!